Screen Shot 2018-10-23 at 09.14.11.png

Ude på det syddjurske Helgenæs har vi fundet stedet for vores næste retreat. Strandgaarden er omgivet af smuk natur. Stedet har både Mols Bjerge og havet som nabo - og ikke mindst har vi en smuk yogashala og hyggelig spisestue helt for os selv. 

MVI_6863.00_00_08_17.Still001.jpg

Sommer indeni er en både fysisk og mental tilstand, som vi i løbet af vores dage sammen skal undersøge og komme nærmere. Solen står lavt på himlen i januar og timerne med lys er begrænsede. Derfor skal vi på anden vis hjælpe lyset og varmen indenfor. 

Du kan se frem til varme, styrkende hathaklasser, partnersekvenser, meditationer, lange, restorative yoga- og stilhedspraksisser, samt små refleksionsøvelser – og selvfølgelig smuk natur, og lækre måltider.

PRAKTISK

Prisen inkluderer overnatning  i enkelt- eller dobbeltværelser, yoga- og meditationsklasser flere gange dagligt, lækre økologiske og vegetariske måltider, fri frugt, snacks, kaffe og the. 

Retreatet kræver ingen kendskab til meditation, men det er en fordel hvis du er bekendt med yoga. De guidede meditationer vil være på engelsk. 

MEDBRING

Din egen yogamåtte. Tæpper er til rådighed på stedet.
Sengelinned og håndklæde (alternativt kan du tilkøbe det på stedet for 75 kr).

PRIS

Retreat på enkeltværelse 3000.-
Retreat på dobbeltværelse 2400.- (p. person)

HVORNÅR

Ankomst fredag d. 18. januar 2019. Fælles samling kl. 17.00.
Afgang søndag d. 20. januar 2019 kl. 15.00.  

HVOR

Esby Strandvejen 8, 2480 Knebel
En times kørsel fra Aarhus.


Transport til og fra Strandgården står man selv for. Vi formidler gerne kontakt imellem deltagerne, så I kan dele en bil. Alternativt er der også gode busforbindelser.

VIDERE TIL BOOKING >

Du kan reservere din plads og betale nemt direkte i vores webshop.